Prijave na 7. Istrski kolesarski maraton so odprte – za prvih 150 posebej ugodna cena

Že 7. Istrski kolesarski maraton bo prvič v Ankaranu. Posebnost dogodka je namreč, da se prizorišče seli po obalnih občinah gostiteljicah, kar pri udeležencih pušča še poseben vtis. Tradicionalno se obeta pester dvodnevni program in tri atraktivne slikovite trase po slovenski Istri.

Udeleženci lahko izbirajo med 15 km, 48 km in 78 km traso. Najkrajša je namenjena predvsem družinam in starejšim, srednjo in dolgo pa različno zahtevnim kolesarjem. Dolga trasa ima kar dobrih 1.200 višinskih metrov, zaradi česar se je udeležijo tudi najbolje pripravljeni udeleženci.

Prireditev pa ponuja še mnogo več kot zgolj maraton. Sobota bo namenjena predvsem družinam in najmlajšim, nedeljsko kolesarjenje pa bo spremljal bogat animacijski program in odrsko dogajanje.

Spletne prijave so možne na spletni strani. Prvih 150 udeležencev se maratona udeleži po posebni promocijski ceni, različni popusti pa so tudi za otroke in skupine.

Dogodek podpirajo gostiteljice – Občina Ankaran, Mestna občina Koper, Občina Izola in Občina Piran, ter številni partnerji, med katerimi tudi zlati pokrovitelji – Luka Koper, Hervis in Hoteli Bernardin.

Vabljeni in se vidimo 5. in 6. oktobra v Ankaranu.