Popoln kolesarski vikend v slovenski Istri

Nagradna igra je zaključena. Imamo nagrajenca! Žreb je nagrado dodelil Vidi Kastelic.

 

——

Odgovori pravilno na nagradna vprašanja in osvoji popolno razvajanje v slovenski Istri za dve osebi!

Vikend bo potekal od 28. do 30. septembra 2018 po naslednjem programu.

v petek, 28. septembra

Po službi bosta z izbranim partnerjem/ko prevzela Toyoto Hybrid in Hervis električna kolesi ter se popoldne odpravila v Izolo, v resort San Simon Hotelov Bernardin. Po udobni namestitvi sledi možnost kopanja in bogata samopostrežna večerja.

v soboto, 29. septembra

V soboto po kraljevem kolesarskem zajtrku se prične kolesarjenje s Hervis električnimi kolesi po čudovitem zaledju slovenske Istre, vse do Marezig, kjer bo gostilna Karjola na razgledni terasi postregla z istrskim kosilom. Po popoldanskem kolesarjenju, obisku naravnega rezervata Škocjanski zatok in obisku zvonika koprske stolnice, ki slovi po prečudovitem razgledu na Koper, sledi povratek v Izolo in večerja v resortu San Simon.

v nedeljo, 30. septembra

Nedelja bo sladko obarvana. Iz Izole se bosta po Parencani, trasi bivše železniške povezave od Trsta do Poreča, s kolesom podala do Kopra, kjer se bo odvijal največji festival slaščic v Sloveniji, 10. Sladka Istra. Po zaključku obiska festivala sledi povratek v hotel, od koder se bosta na poti domov ustavila še v gostilni Švab v Hrastovljah, na pozno popoldanskem kulinaričnem razvajanju, in zaključila vikend z udobno vožnjo s Toyoto Hybrid proti domu.

Za dodatno navdušenje bosta prejela še brezplačno prijavnino za Istrski kolesarski maraton, ki bo že naslednji vikend, 6. in 7. oktobra v Izoli.

——————————————————————————————————————————————-


V nagradni igri sodelujete, če v celoti in pravilno odgovorite na vsa spodaj zastavljena vprašanja. Nagradna igra poteka do 17. septembra 2018, do 23.59 ure, žrebanje pa bo 18. septembra.

S sodelovanjem se obvežete, da se boste skupaj z izbranim partnerjem/ko zanesljivo udeležila vikenda od 28. do 30. septembra, v kolikor boste izžrebani.

Nagradno igro omogočajo: