Kolesarski festival

Sobota, 23. september 2017, od 10. do 18. ure na osrednjem prizorišču v Portorožu

starodobniki-crop

  • Voden družinski kolesarski izlet z ogledom Krajinskega parka Strunjan – ob 10. uri

Družinski kolesarski izlet bo potekal po trasi skozi tunel bivše železniške proge Parenzane do . Vključuje voden ogled naravnega habitata, kjer boste spoznali pestrost območja. Prijavnina je zgolj 5 € za odrasle, za otroke do 14. leta starosti pa je udeležba BREZPLAČNA. Na koncu sledi pogostitev s toplo malico, vsak udeleženec pa prejme tudi praktično darilo. Klik za PRIJAVO.

  • Brezplačne vožnje in testi električnih koles Herivs, med 10. in 18. uro

Električno kolo je idealna rešitev za prevoz v službo, primerno pa je tudi za starejše in vse, ki bi želeli bolj lahkotno v hrib. Pridite na brezplačno vožnjo z kakovostnimi električnimi kolesi Hervis in se prepričajte.

  • Bolšji sejem rabljenih koles in opreme – za vse, brezplačno!

Sodeluje lahko vsak posameznik, podjetje ali druga oseba in to brezplačno. Prinesite kolesa, okvirje, zavore in ostalo kolesarsko opremo, ki bi jo želeli odprodati. Zagotovo se bo na drugi strani našlo tudi kaj zanimivega za vas, kar boste lahko kupili po ugodni ceni. Za sodelovanje pa se najavite in pred pričetkom prodajanja oglasite na info točki festivala.

  • Servisna kolesarska delavnica s prikazom osnovnih popravil – ob 13. uri

Če še ne veste zamenjati zračnice, pogonske verige, pletenice za zavore in podobnih manjših popravil je to prava priložnost, da se naučite in tako sami skrbite za osnovno kondicijo vašega kolesa.

  • Predstavitev lokalnih in kolesarjem prijaznih turističnih ponudnikov

Kolesarjenje je tudi turistična priložnost, zato se bodo na festivalu predstavili ponudniki aktivnega turizma in ponudniki lokalnih izdelkov ter obrti.